Loading...

 

August er et nyt kapitel

Jeg elsker skolestart.

For mig har skolestart altid betydet en ny begyndelse og et frisk pust. Da jeg var barn blev sommerferien et symbol på dette. Vi havde jo altid fri i laaaaang tid og tiden med pause fra bøgerne og tid til at slappe af, gav hjernen masser af mulighed for at give plads til andre end boglige tanker.

Sådan en pause betød samtidig en ny start med plads til ny læring og en lyst til at lære nyt. 

Derfor var jeg altid vild med skolestart. Og jeg er det stadig. For jeg får den sammen boblende fornemmelse i maven, når et nyt skoleår starter. 

 

Vi udvikler os hele tiden 

Vi kan slet ikke holde op med at udvikle os - selv om vi ville. For ligemeget hvor langsomt vi nogle gange synes det går med at lære noget. Eller hvor dårligt vi husker.....ja så lagres ting i hukommelsen alligevel. Uden vi tænker over det. 

Så selv om vi nogle gange synes at hverdagen er kedelig og grå eller vi synes vi ikke rykker os ud af flækken. Så prøv alligevel at se tilbage - bare et år - og se om du ikke har flyttet dig.
Måske har du lært at lave en god sovs til frikadellerne. Måske ved du nu at tomater vokser ganske fint udenfor også selvom du glemmer at give dem gødning (de ville muligvis give et endnu bedre resultat, hvis du vidste lidtmere eller hvis du var gartner - men at være dig er faktisk nok). Måske ved du nu, at du faktisk godt kan lide flødeis med lakrids, selvom du altid har syntes at det er noget underligt noget med det der lakrids. Du har garanteret masser af eksempler på, hvad du er blevet klogere på i det seneste år.

 

Men tænkt hvad du så kunne udrette, hvis du fik lidt hjælp?

Det du kan få hjælp til her hos mig, er at opdage eller genfinde glæden ved at udtrykke sig kreativt med maling. At blive mindet på, hvor fedt det er at bruge hjernen på kreative tanker og ideer i stedet for alle de skal-ting, du ellers går planlægger og husker på i hverdagen, for at få det hele til at rulle.

Nu er det det din tur til at få lidt mig-tid - det fortjener du.

Du vil opleve at bare et lille kreativt frikvarter en gang imellem, vil give dig meget mere balance i din tanke-virksomhed. Vi kan slet ikke undgå at begynde at tænke anderledes i din hverdags opgaver, for det er det kreativitet kan gøre for hjernen. 

Kreative tanker er lykke sprøjtet direkte ind i din krop - sådan føles det. Du går anderledes og man kan se det på dit ansigt.

 

 

Andre kursister siger:


"Det er fantastisk at være på kursus. Sjovt, lærerigt, udfordrende på den gode og positive måde. Tak for din altid inspirerende måde at være på. Tak for dit altid gode humør og evne til at hive os andre op, hvis vi ikke lige kan se vejen frem." 

"Jeg har fået gode værktøjer til at starte et maleri  - bygge op - nye teknikker. Jeg synes jeg er blevet mere fri, mere modig og gladere for at male. Det er suer dejligt at være på kursus - god undervisning, inspiration og feed back. Jeg fortsætter gerne på dine kurser". 

"Nænsom guidning - og de små input af undervisning, har gjort den største forskel for mig. Det har været rigtig rart at være på kursus. Ugens højdepunkt med god stemning. God balance mellem input og fred og ro til egen aktivitet. I bund og grund meget anerkendende. Det har været enormt inspirerende at se dig arbejde. "Se den aktuelle kursuskalender

 

Tøv ikke med at spørge, hvis du er i tvivl om noget omkring kurserne - jeg sidder klar til at svare så hurtigt, jeg kan.
Send mig straks en mail med dit spørgsmål 

 

Kærlig hilsen

Karina