Loading...

Driller login?

 

Hvis allerede du har tilknyttet et login til dit medlemskab (eller online kursus), er du fuldstændig klar til at komme i gang.

Følg vejledningen længere nede her på siden.

 

Hvis ikke du allerede har tilknyttet dit login, skal vi lige have bragt det i orden, inden du kan komme indenfor i det online værksted og se dig omkring.

Hvis jeg kan se, du ikke får dit login rigtigt registreret, sender jeg dig en mail til dig med et link, du skal bruge. 

 

 

 

Sådan kommer du i gang

Du logger ind med det login du har valgt.


Login-knappen finder du i menuen

- hvis du kigger med fra PC er det helt ude til højre i menuen. Hvis du kigger med fra tablet eller mobil er menuen de tre vandrette streger lige under topbilledet. 

 

 1. Log ind i menuen.

  Når du er logget ind står dit navn i menuen. På den måde kan du altid tjekke, om du har fået 'låst op' ind til videoerne.

  Når du logger ind, lander du på din oversigt.

 2. I oversigten skal du klikke på det online kursus, du gerne vil i gang med. Maleklubben hedder 'MEDLEMSOMRÅDET Online Maleklubben Kreative Frikvarter' - det er et lyserødt link, der følger dig ind til alle videoerne. (Har du købt et online kursus, kan du se titlen på kurset i stedet for)


  Så ændrer menuen sig.

  På den måde kan du se, at du er det rigtige sted.


 3. I menuen klikker du på 'Kategorier' og på undermenuerne vælger du, hvad du gerne vil ta' fat på først.Maleklubben er delt op i kapitler, så hvert online kursus har et kapitel for sig. 

De er arrangeret i den rækkefølge, jeg synes det giver mening at følge undervisningen, men det er selvfølgelig fuldstændigt op til dig, i hvilken rækkefølge du snupper videoerne. 

Du finder alt indholdet ved at finde hvert kapitel i menuen.

 

Jeg tilbyder også LIVE undervisning i Maleklubbens Q/A - når du er medlem er du automatisk inviteret - hold øje med din indbakke. 

Det er gratis for alle medlemmer at være med og kan du ikke være med LIVE ligger optagelsen klar til dig i medlemsområdet bagefter under kategorien 'Maleklubbens Q/A'. 

 

Rigtig god fornøjelse.

Skriv endelig hvis der skulle være noget der driller undervejs.

Mvh Karina

  

 

  

 

 

 

 skriv i chatten