Loading...

 

Jeg læser ellers aldrig

 

Det hele startede den dag jeg var på biblioteket med mine 2 døtre.

Vi havde gået og kigget efter en bestemt serie som min store datter læser og hun havde fået sådan en idé om, at hun gerne ville låne alle 13 bøger i serien og læse dem alle i rækkefølge. Hun havde allerede læst et udpluk i vilkårlig rækkefølge. Men alle på én gang synes hun ville være lidt sejt.

Så over en periode har vi lånt, reserveret og allermest……..ventet på bøger.

Nå.

Men den dag på biblioteket tænkte jeg, at jeg kunne da også tage og låne en bog.

Bare lige sådan, at vi er på det rene med mine læse-vaner. Så læser jeg (måske) en bog i min sommerferie. Derudover læser jeg opskrifter, Facebook-opslag, varedeklaration,  gps-vejvisning, en sjælden gang en godnathistorie (Ja uhhh, det er ikke mange mor-point, jeg får dér). …..ja. I den dur. Det bliver ikke til bøger, selvom jeg har sådan et drømmebillede om mig, der sidder i en gyngestol ved siden af pejsen med et tæppe og lækre lune hjemme-strikkede sokker, te i koppen og en god kan-slet-ikke-lægge-den-fra-mig-bog.

 

For det lyder dejligt.  

 

Download hele historien her

 

 

Bogen jeg blev inspireret af kan du se her 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvilket kursus skal du vælge?

Hvis du er nybegynder eller føler du har brug for at få en basisviden i forhold materialevalg, farveteori, opbygning af maleriet, teknikker og afslutning af maleriet....så skal du vælge: 

'Dyrk din indre kunstmaler' 

 

Med teknik-kurset har du mulighed for at lure mine teknikker af - jeg hjælper dig endda ved at lave detaljerede trin for trin gennemgange af mine 10 favorit-teknikker.

10 teknikker i abstrakt maleri

10 teknikker du aldrig vil undvære (mere)

 

Mangler du kun viden om farveteori og farvelære, skal du vælge dette: 

'*Bliv din egen farveekspert' 

 

Kunne du tænke dig at komme godt fra start med gode, fornuftige og økonomiske materialer? Og undgå en masse fejlkøb? Så skal du se nærmere på dette kursus:

'*Kom godt fra start'

 

Er du allerede godt i gang med at male, men går i stå og er i tvivl om hvordan du får gjort dine malerier helt færdige....så skal du vælge: 

'15 genveje til at blive tilfreds med dit abstrakte maleri'

 

Mangler du kun hjælp til at kunne spotte, hvornår dit maleri er færdigt og du bør stoppe op? Så kan du nøjes med dette kursus: 

'*Hvordan kan jeg se om mit maleri er færdigt?'

 

 

* Disse kurser er inkluderet i 'Dyrk din indre kunstmaler'

 

 

 

Du kan også vælge et blive medlem hos mig - når du bliver medlem får du et kursus, der ændrer sig løbende med NYT materiale hver måned.

Læs mere