Loading...

 

 

Julen 2017

Da jeg var barn, kan jeg huske at jeg tænkte, voksne var underlige, når de sagde, ‘Inden vi har nået at få set os omkring, er der gået et år mere’. Eller ‘Tiden flyver….se bare på vores børn, så store de bliver….’

 

Tid er da tid, tænkte jeg. Altså et år er da et år.

 

Det der med tid var svært at forholde sig til.

Og det synes jeg faktisk stadig det er.

 

 

Men nu forstår jeg, hvad de voksne snakkede om dengang. At tiden flyver.

For jeg synes ikke det er ret lang tid siden, at tøserne startede i skole efter sommerferien.

Og så alligevel. Jeg kan godt mærke at både krop og hjerne er ved at trænge til pause og ferie - for os alle 4.

 

Julen og årsskiftet er en oplagt årsag til at sænke farten og tænke tilbage på tiden, der er gået. Og reflektere. Slappe af. Nyde nuet. Familien.

 

Når så Januar starter og vi skal i gang igen, ser vi frem til, hvad endnu et år kan tilbyde os af oplevelser og udfordringer.

 

Ønsker og drømme for fremtiden hjælper os med ‘at holde øjnene på bolden’ og blive ved at at arbejde, for det vi tror på.

  • Om det er at finde drømmejobbet.
  • Spare op til en ny mobiltelefon.
  • Turde at stole på sin mavefornemmelse.
  • Turde at stole mere på sig selv.
  • Eller noget helt andet…

 

Her i 2017 har vi måttet sige farvel til vores gamle hund Kali - det var simpelthen noget af det sværeste, vi har måttet gøre. Men hun kom godt herfra: med maven fuld af pølser, liggende på sin favorit-spot på terrassen i solen. Nu det skulle være, var det den bedste måde.

Heldigvis har vi stadig søde Mille til at holde os ved selskab.

 

Min den mindste er startet i 1. klasse her efter sommerferien og hun er glad for at gå i skole. Hun nyder at lege med sin klassekammerat Laura, der går til ridning. Den interesse kan gå hen at blive en dyr hobby, så det taler vi ikke så meget om ;)

 

Min store datter går i 4. klasse og har i år fejret sin første runde fødselsdag. 10 år…..det er jo helt vildt! (Som tiden dog flyver) Emma elsker at lytte til musik og danse og hun går igen i år til rytmisk gymnastik, hvor hun kan lave sine favorit-ting. Sæsonen afsluttes i marts med indtil flere opvisninger og det glæder tøserne sig helt vildt til.

 

Min mand er stadig (ivrig) jæger, men kommer dog ikke så ofte afsted, som han ønsker sig. De nyder vi andre, for så er han mere hjemme hos os ;)

 

Jeg selv har brugt 2017 på at lave 2 nye online malekurser, hvor det ene er produceret til Danmarks nyeste kreative online portal, hvor der med tiden skal samles alle mulige former for kreative kurser. Det er jeg ret stolt over at være blevet udvalgt til.

 

Ud over kurserne har jeg fået udviklet en ny malestil, der er blevet taget utroligt godt imod - der hænger op til flere små Pippi’er rundt om i landet. Det er jeg meget beæret over.

 

Juleaften fejres med familien og vi glæder os helt vildt.

 

Vi ønsker alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

 

 

Kærlig hilsen

Familien Bastholm