Loading...

De 5 grundelementer i abstrakt maleri

De 5 Grundelementer i Abstrakt Maleri 

Savner du enkle retningslinier for, hvordan du kan male abstrakt?

Her viser jeg dig de 5 grundelementer jeg holder mig til, når jeg maler. 

Jeg har lavet 5 videoer til dig - 1 med hvert grundelement - hvor jeg forklarer dig, hvordan jeg holder det enkelt og overskueligt i hele processen.

Fra start til slut.

 

De 5 grundelementer indeholder:

1) Materialevalg

2) Farvevalg

3) Komposition

4) Teknikker

5) Afslutning

 

 

 

 

 

 

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

 
Hvor længe har jeg adgang til materialet?
 
Du har evig adgang til undervisningsmaterialet
 
 
 
Hvordan foregår et online kursus?
 
Kurset er et online kursus, som du køber adgang til.
Det ligger i min 'butik' på www.onlinemalekursus.dk og du har evig adgang dertil. Så der er ingen begrænsninger, hverken i tidsfrist eller brug af kurset. Du må bare kun bruge det til dig selv og ikke dele ud af det til andre.
 
Du køber kurset her - når du klikker på køb-knappen popper der et vindue op, hvor du skal skrive dit navn og din email. Herefter udfylder du kortoplysninger.
 
Når dit køb er gennemført, bliver du bedt om at logge ind med Facebook, Google+ eller dit eget log ind med email og kode. Husk på, hvad du logger ind med.
 
Når du har betalt vil du modtage en mail med velkomst og vejledning fra mig. Her skriver jeg blandt andet, hvor du finder dit kursus. Alt det kræver er internet og en skærm ;)
 
 
Skal jeg sidde klar ved skærmen på bestemte tidspunkter?
 
Kurset er online - det betyder, at materialet ligger klar til dig, når du logger ind. Du skal ikke vente på nogen og tiden er helt din egen.
 
Du er ikke afhængig af at skulle være et bestemt sted på et bestemt tidspunkt.
 
 
 
Kan man stille dig spørgsmål undervejs?
 
Ja og gør det meget gerne. Jeg opfordrer til, at du kommer med alle dine spørgsmål Facebookgruppen Kreative Frikvarter, så alle får glæde af det. Og alt har ret. Stort som småt. Du er velkommen til at kigge indenfor allerede - det er ikke et krav at du har været på kursus hos mig.
 
 
 
Jeg arbejder ikke så hurtigt - skal jeg være færdig med video-materialet på et bestemt tidspunkt?
 
Nej, bestemt ikke. Du har evig adgang til materialet, så hvis du får købt dette kursus, men opdager at du først kan komme igang senere, skal du ikke blive nervøs. Du kan komme i gang, når det passer dig. Du er ikke afhængig af at skulle følges med nogen eller være færdig til at bestemt tidspunkt. Du kan roligt bruge kurset i dit helt eget tempo.
 
 
 
Jeg tror ikke, jeg kan finde ud af det-der-online-noget
 
Du kan nemt teste, om det er noget for dig - jeg har lavet et gratis mini-online kursus, der netop er designet til at prøve det hele af. Alt fra tilmelding, til log-in til afspilning af videoer og til dét at navigere i et online-kursus-system.
 
 
 
 
 
Med et Online Malerkursus kan du øve dig i fred og ro - i dit eget tempo.
 
Hvor som helst, når som helst.