Loading...

 

I går mødte jeg Helle

 

I går støtte jeg på en gammel klassekammerat (Helle) nede i Fakta.

Vi har ikke set hinanden i mange år, men samtalen flyder med det samme, somom vi var tilbage i skolen. 

Helle er lidt træt, for hendes børn har lige været syge med noget kast-op-mave-halløj, så hun er afsted efter nye forsyninger til køleskabet - og det trænger gevaldigt derhjemme til at blive 'muget ud', griner hun og trækker lidt opgivende på skuldrene og himler med øjnene.

Vi griner og blev enige om, at det jo er sådan, det ser ud hos alle, når familien bliver ramt af sygdom. Man rammer ind i en slags undtagelses-tilstand. ;) 

 

 

 

 

Helle har stalket mig

 

Ret hurtigt fortæller Helle også, at hun længe har stalket mig lidt - altså fulgt med på min Facebook-side og også kigget RIGTIG mange gange på min hjemmeside

 

'Vi vidste jo alle, at du kom til at lave noget a la dette her. Du elskede også at male dengang' - og hun havde fuldstændig ret.

 

Da jeg gik i folkeskole, op gennem gymnasiet, da jeg var på Højskole og senere da jeg gik på Seminariet og valgte Pædagog-faget, drømte jeg i virkeligheden om at male. Selvom jeg var dygtig til det, jeg lavede i mine jobs efterfølgende, har det bare altid kaldt på mig.....det dér male-halløj. 

For det var dér jeg slappede af.

Det var dér jeg glemte tid og sted. Nogle kalder det 'flow'. 

Dér var der ingen regler - eller rigtigt og forkert. 

Man kunne ikke lave fejl.

Og bedst af alt - jeg bestemte helt selv.

 

 

Helle fortæller videre, at hun faktisk godt kunne tænke sig at prøve at lære at male - og hun er vild med min tilgang til det.

Hun synes det er så dejligt uformelt og kan godt li' det dér med, at man lige kan male i et kvarter, imens vasketøjet alligevel er i tumbleren eller mens kartoflerne koger.

Så hun begynder at spørge mig, hvad der mon vil passe bedst til hende. 

 

Hun vil egentlig helst bare se, hvordan jeg bærer mig ad - altså se nogle teknikker - og hvordan jeg får idéer til mine malerier.

For som hun siger: 'Så er jeg sådan én der bare springer ud i det og prøver mig frem, men jeg går tit i stå, fordi jeg lige mangler lidt inspiration. Jeg kan egentlig bedst li' at stå med det alene derhjemme i ro og mag.....jeg er ikke så meget til det dér med at gå på et hold.'

 

 

Nu skal du høre, hvad jeg svarede Helle: 

 

Hvis du godt kan li' at male i ro og mag derhjemme uden at blive forstyrret.

Og du i virkeligheden ikke er så vildt med at gå på et hold, hvor man skal afsted 10 onsdage i træk......

- Ja, så ER online malekurser altså det helt rigtige at tage fat i. 

 

Et online kursus bliver lige den joker, du kan trække frem, når du har brug for det.

Og lige som maleriet, er et online kursus ganske uforpligtende.

For når du har købt adgang, er det dit for evigt. Du kan bruge det lige så tit du vil og lige præcis hvornår det passer dig.

Du er nemlig ikke afhængig af nogen. Du bestemmer helt selv både tempo og fordybelsesvarrighed. 

 

 

Så langt, så godt.

 

'Hvad skal man så vælge?', spørger du.

Jeg tænker, at der er 4 muligheder:

 

  • Online malekursus '10 teknikker du aldrig vil undvære (mere)'
    • Med teknik-kurset har du mulighed for at lure mine teknikker af - jeg hjælper dig endda ved at lave detaljerede trin for trin gennemgange af mine 10 favorit-teknikker. Dette kursus er IKKE et 'how-to', hvor du lærer at male en kopi af mit maleri. Jeg tror ikke på, at det hjælper kreativiteten på vej.

 

  • Online malekursus 'Dyrk din indre kunstmaler'
    • Her får du den grundviden, der skal til, for at komme godt i gang med at male abstrakt. Alt fra hvilke materialer, jeg anbefaler. Farvelære. Og teknikker til opbygning og afslutning af maleriet. OG du kan få min hjælp hele vejen igennem.

 

 

  • 3-i-1 Inspirationskurset
    • Her får du 3 kurser slået sammen til 1 stort, hvor du får en kombination af undervisning og se-over-skulderen-videoer. Ved denne type video bliver du fluen på væggen, imens jeg maler. Så hvis det udelukkende er inspiration du leder efter, ville dette være et godt bud.  

 

 

Hvis jeg skulle vælge

Hvis jeg skulle vælge for dig lige nu, så ville jeg anbefale dig et snuppe Guldmedlemskabet i online maleklubben Kreative FriKvarter - dér får du teknik-kurset med i købet helt gratis. I medlemsområdet ligger nemlig også kurset 'De 5 Grundelementer i Abstrakt Maleri', så du kommer godt fra start. + du kan få min hjælp undervejs, ligeså tit du må have brug for det. Derudover bestemmer du selv hvor længe du har lyst til at være medlem. Der er nemlig ingen binding eller opsigelsesperiode. Kun Kreative Frikvarterer ;)

OG

Så ville jeg ta' 3-i-1 inspirations-kurset, så du får idéer og inspiration til at komme godt fra start. Du kan også købe hvert kursus for sig, hvis det giver bedre mening for dig. Dem finder du under samme fane inde på hjemmesiden. 

 

 

Resultat

 

Helle valgte at følge min anbefaling med maleklub og inspirationskursus og hun har lige skrevet til mig, at hun har shoppet materialer med rabatten fra Medlemsområdet. Så nu er hun helt klar til at komme i gang.

Ungerne er nemlig blevet raske og nu mærker hun en lyst til at komme i gang med sine egne Kreative FriKvarter. 

Jeg glæder mig helt vildt til at se, hvad hun finder på. 

 

 

Er du i tvivl om hvad der passer bedst til dig?


Skriv til mig i chatten her på siden - så svarer jeg dig så hurtigt, jeg kan. 

 

 

 

 

Ka' du ha' en dejlig dag

 

Kh Karina